نخبگان علامه حلی جیرفت پیمان بستند
نخبگان علامه حلی جیرفت پیمان بستند
در نخستین روشنای صبح، وقتی شهر هنوز در سکوتی آرام نفس میکشید، دانشآموزان نخبه علامه حلی جیرفت قدم در گلزار شهدا گذاشتند؛ حضوری که تنها یک زیارت نبود، بلکه تجدید عهدی با آرمانهایی بود که امنیت و عزت امروز ایران بر آن بنا شده است و این نوجوانان، در کنار تربت پاک شهیدان، معنای تازهای از مسئولیت، ایمان و آیندهسازی را لمس کردند.
به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کرمان به نقل از خبرگزاری فارس از جیرفت، روز هنوز کامل نشده بود که دانشآموزان نخبه مدرسه پسرانه علامه حلی دور دوم شهرستان جیرفت ،به همراه معلمان و جمعی از اولیا با گل و گلاب چهرههایی که نشانی از مسئولیت و بلوغ داشت، وارد گلزار شهدای جیرفت شدند. گویی قدمهایشان با ریتمی آرام اما مصمم، خاک مقدس این سرزمین را دوباره به یاد روزهای حماسه میانداخت.در ابتدا سرود مقدس جمهوری اسلامی نواخته شد بعداز ادای احترام به سرود مقدس جمهوری اسلامی ایران مدیر و معلمان سخنرانی کوتاهی در باره جایگاه شهید و فرهنگ والای شهادت ایراد نمودند سپس گلاب و گلها بین دانش آموزان و معلمان توزیع گردید کمک دانشآموزان در نصب سنگ تربت پاک شهید قاسمیدر میانه مسیر، جمعی از دانشآموزان کنار مزار تازهتکمیلشده شهید قاسمی زاده از شهدای جنگ رمضان ایستادند؛ شهیدی که نامش برای بسیاری از خانوادههای جیرفتی یادآور غیرت و جوانمردی است. تربت هنوز بوی تازهکاری میداد ، دانشآموزان، با دستان خودشان، درحمل نصب و استوار کردن سنگ تربت کمک کرده بودند؛ کاری که برایشان فقط یک فعالیت نمادین نبود، بلکه ادای دِینی بود به جوانی که روزی مثل خودشان پشت نیمکتهای همین شهر نشسته بود.یکی از دانشآموزان گفت: این سنگ فقط یک نشانه نیست… یک عهد است. عهدی که ما باید ادامهدهنده راه باشیم.
حضور بر مزار شهید شهدادنژاد؛ شهیدی از خانواده سمپادی کمی آنسوتر، دانشآموزان به مزار شهید شهدادنژاد رسیدند؛ پدر شهید و برادر شهید در بالای مزار حاضر بودند برادر شهید که خود از دانش آموزان سمپادی بوده و مدت ۴سال در سمپاد شاگرد این دبیران بود با دیدن معلمان خود در بهشت زهرا به سمت ایشان رفت و به همراه دانش آموزان و دبیران و اولیابر مزار ایشان ایستاده وبا آرمانهای شهید تجدید بیعت نمودند ایستادن بر مزار اودرکنار برادر سمپادی او ، برای دانشآموزان سمپادی، معنایی دوچندان داشت؛ گویی یکی از خودشان، یکی از همین مسیر علمی و اخلاقی، روزی تصمیم گرفته بود که جانش را برای امنیت و عزت مردمش تقدیم کند.یکی از دانشآموزان با صدایی آرام گفت: خانواده شهید شهدادنژاد نشان داد که سمپادی بودن فقط به مدال و رتبه نیست؛ به انتخابهای بزرگ است و این جمله، در سکوت گلزار، مثل یک درس ماندگار در ذهنها نشست.تجدید بیعت با آرمانهای شهیدان، امام شهید و رهبر انقلابدر بخش مرکزی گلزار، دانشآموزان حلقه زدند. پرچمها در باد میرقصیدند و آیات قرآن در فضا طنین داشت. اینجا، عهدی دوباره بسته شد؛ عهدی برای ادامه دادن راه شهدا، نه با اسلحه، بلکه با علم، اخلاق، خدمت و وفاداری به آرمانهای امام شهید و رهبر معظم انقلاب باشد.زیارت تربت پاک شهیده طاهری فر؛ مدیر مدرسه شجره طیبهدانشآموزان سپس به پاسداشت مقام والای شهید و معلم در هفته معلم مزار شهیده طاهری فرد در کنار مزار شهیدسید میثم حسینی از همکاران و معلمان شهرستان جیرفت شهید حادثه تروریستی کرمان رفتند.این بار به نیابت از والدین شهدای مدرسه میناب که در دیدار با معلمین خواسته بودند حالا که نمی توانند به جیرفت سفر کرده و مزار مدیر مدرسه شأن را زیارت کنند شما و جیرفتی ها از طرف ما نایب الزیاره باشید ؛ زنی که عمرش را برای تربیت نسل مؤمن و انقلابی گذاشت. تربت او، همچون کلاس درسی خاموش اما زنده، پیام ایستادگی و ایمان را به نسل امروز منتقل میکرد.دانشآموزان نخبه علامه حلی، آرام و با احترام، به سمت قطعهای رفتند که تربت پاک شهید ناخدا مسلمی ـ از شهدای والامقام ناوشکن «دنا » ـ در آن آرام گرفته است. نسیمی که از سمت نخلستانها میآمد، پرچم کوچک کنار مزار را به حرکت درمیآورد .پخش زیارت عاشورا و همراهی و گربه برادر شهید و معلمان و جامعه سمپادی شهرستان جیرفت حال و هوایی معنوی به گلزار داده بود ؛ گویی خود شهید، با همان صلابت دریادلان نیروی دریایی، به استقبال نسل جوان آمده بود.دانشآموزان، با شنیدن نام «ناخدا مسلمی»، لحظهای مکث کردند. برای بسیاری از آنان، این نام یادآور شجاعت دریادلان ایرانی در آبهای جنوب بود؛ مردانی که در دل امواج، همان کاری را کردند که رزمندگان در دل خاکریزها انجام دادند.قرائت عهدنامه و بیعت نامه با ولی امر مسلمین سپس دانش آموزان در مزار مطهر شهیدان عهدنامه و بیعت نامه را قرائت نمودند وبا آرمانهای شهیدان و امام شهیدان عهدی تازه بسته تا ادامه دهنده راه ایشان باشند در پایان این زیارت معنوی، وقتی دانشآموزان نخبه علامه حلی از کنار تربت پاک شهیدان ـ از شهید قاسمی و شهید شهدادنژاد تا شهیده طاهری و شهید ناخدا مسلمیِ ناوشکن «ماهان» ـ عبور کردند، چیزی در دلشان تغییر کرده بود.