شهدا الگوهای مقاومت و ایستادگی هستند

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان بافت گفت: شهداء برای دفاع از این سرزمین جان خود را فدا کرده‌اند و بر آرمان‌های خود ایستادگی کرده‌اند.

 

به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کرمان،مصطفی امام‌بخش در مراسم اعزام دانش‌آموزان شهرستان بافت به مناطق عملیاتی جنوب با اشاره به حوادث تلخ و دشواری‌های ایرانیان در سال‌های اوایل انقلاب اظهار کرد: مردم ایران در این سال‌ها با تهاجم نظامی گسترده‌ای مواجه شدند و بیش از ۲۰۰ هزار شهید، هزاران اسیر، آزاده و مجروح تقدیم کشور کردند تا سرزمین خود را حفظ کنند.

 وی افزود: این جنگ تحمیلی تنها به دلیل مسائل مرزی و زیاده‌خواهی صدام حسین نبود و کشورهای بسیاری در پشت پرده آن قرار داشتند که با حمایت و تجهیز عراق، این جنگ را بر ایران تحمیل کردند.

 فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان بافت عنوان کرد: در جنگ تحمیلی عراق علیه ایران، بیش از ۴۰ کشور دنیا از نیروهای نظامی خود در اختیار عراق قرار دادند و تجهیزاتی چون تانک‌ها و هواپیماهای جنگی به آن کشور ارسال کردند. حتی در روزهای آخر جنگ، تجهیزات نظامی عراق بیش‌تر از روزهای اول جنگ بود.

 امام‌بخش تصریح کرد: این کشورها از جمله آمریکا، انگلیس، فرانسه و آلمان همواره تلاش داشته‌اند با تحریم‌های مختلف، ایران را تحت فشار قرار دهند، اما ملت ایران با ایمان و مقاومت به ایستادگی ادامه داده‌اند.

  وی اظهار کرد: ما باید دنبال دشمنان اصلی خودمان بگردیم که دشمنان بشریت هستند و دشمنی آنها بارها و بارها ثابت شده است.

 فرمانده ناحیه مقاومت مقاومت بسیج سپاه شهرستان بافت همچنین با اشاره به نقش شهدای گران‌قدر در دفاع از کشور افزود: ما در قبال شهدای گران‌قدر وظایف مهمی داریم و باید راه آنها را ادامه دهیم. دانش‌آموزان باید بدانند چه کسانی برای دفاع از این سرزمین جان خود را فدا کرده‌اند و بر چه آرمانی ایستادگی کرده‌اند.

 امام بخش در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت ارتباط معنوی با شهدا تصریح کرد: شهدای ما زنده‌اند و می‌توانند در مسیر زندگی به ما کمک کنند. امیدوارم دانش‌آموزان عزیز با بهره‌گیری از این سفر معنوی، ارتباطی عمیق با آرمان‌ها و ارزش‌های انقلاب اسلامی برقرار کنند.

 وی در پایان خاطرنشان کرد: سفر راهیان‌نور فرصتی ارزشمند برای دانش‌آموزان است تا با بهره‌گیری از تجربیات و درس‌های دفاع مقدس، راه شهدا را ادامه دهند و در مسیر زندگی خود از این الگوهای بزرگ پیروی کنند.