شورای فرهنگی اجتماعی مسجد باید برای حضور فعالانه جوانان برنامه داشته باشد

مسئول امور مساجد استان کرمان تصریح کرد: ما می‌خواهیم مسجد از لحاظ جوان و نوجوان پویا و فعال باشد که اگر تونستیم این نوجوانان را ساماندهی و حمایت کنیم؛ آینده مسجد دست همین قشر است.

 

 به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کرمان، حجت‌الاسلام مصطفی اژدری، در نشست نهایی کمیته مساجد ستاد دهه فجر استان که در آستان مقدس امامزاده محمد کرمان برگزار شد؛ هدف از تشکیل قرارگاه ملی مسجد را نجات از چندگانگی‌هایی دانست که باعث بروز برخی اختلافات و مشکلات در مساجد است.

مسئول امور مساجد استان کرمان با اشاره به نظارت نماینده ولی فقیه بر امور مساجد استان گفت: محور هر مسجدی، امام جماعت مسجد است و امور مساجد هماهنگی و تجمیع برنامه‌ها را به عهده دارد.

وی از فعال شدن امامان محله ۱۴ منطقه شهر کرمان خبر داد که قرار است محوریت رسیدگی به مساجد و پیگیری امورات ائمه جماعات منطقه خود را انجام بدهند و از طریق آنان مشکلات رسیدگی و حمایت‌های لازم انجام می‌شود زیرا این مساجد، محوری هستند که معمولاً از بزرگان شهر و افراد صاحب تجربه در آن حضور دارند.

حجت‌الاسلام اژدری ادامه داد: برای برگزاری برخی مناسبت‌ها تقسیم کار انجام دادیم و آنچه وظیفه امور مساجد است، ساماندهی همه مجموعه‌های مسجد اعم از پایگاه بسیج، کانون مسجد و... در شورای فرهنگی اجتماعی مسجد است که برنامه‌های ماهانه مسجد را برنامه‌ریزی و مشخص می‌کنند و امور مساجد از برنامه‌های این شوراها حمایت خواهد کرد.

وی با تأکید بر اهمیت سرمایه‌گذاری درباره جوانان تصریح کرد: ما می‌خواهیم مسجد از لحاظ جوان و نوجوان پویا و فعال باشد که اگر تونستیم این نوجوانان را ساماندهی و حمایت کنیم؛ آینده مسجد دست همین قشر است لذا هر چه نیروسازی کنیم آینده مسجد را تضمین کردیم و هدف ما بیشتر بحث کار تربیتی و کار نوجوان است.

این مسئول با متذکر شدن این نکته که گردهمایی مسئولان مرتبط با ارکان مسجد نباید به دهه فجر محدود شود؛ تصریح کرد: باید برنامه‌های خوبی به صورت مستمر در مسجد برگزار شود؛ یکی از موارد در حال برنامه‌ریزی، احیای نوجوانانه شب نیمه شعبان به صورت متمرکز در یکی دو مسجد است زیرا جوانانی که اعتکاف آمدند را نباید رها کرد.