• // - 13:19

تاکیدبر جمع‌بندی برنامه‌های سمن‌ها و هیئت‌های ورزشی برای سالگرد سردار سلیمانی

 

 

 

به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کرمان، میثم پاریزی، در کمیته مراسم ستاد پنجمین سالگرد شهادت سردار سلیمانی گفت: بررسی و ارزیابی برنامه‌های برگزار شده در سال‌های قبل، حاکی از آن است که عمده برنامه‌ها جنبه آئینی دارد و به همین دلیل سعی در رویکرد تبیینی برنامه‌های آتی داریم.

مدیر کل ورزش و جوانان استان کرمان نشان دادن ابعاد گوناگون و الگوهای رفتاری شناخته نشده شهید سلیمانی به نسل جوان را موثر دانست و اظهار کرد: به طور مثال خود شهید سلیمانی اعتقاد داشتند ورزش و  فضای ورزشی کمک کرده که ایشان از آسیب‌ها دور بمانند.

وی ادامه داد: حال آنکه این اهمیت و ضرورت نه در بخش مسئولین و نه در خود مجموعه ورزش شناخته شده نیست.

پاریزی با اشاره به اینکه برنامه‌های سال قبل استانی و ملی و یک مورد هم بین‌المللی داشتیم؛ افزود: سمن‌ها و هیئت‌های ورزشی برنامه‌های خود را برای سالگرد پنجم تا هفته آینده جمع‌بندی کنند.

وی ادامه داد: با توجه به گستردگی جامعه ورزشی درخواست کردیم یک برنامه به طور خاص در یکی از روزهای هفته مقاومت به ورزش و جوانان اختصاص یابد.

پاریزی در پایان تأکید کرد: باید مسیر ورزش را هم برای کسب عناوین قهرمانی و هم کمک به همسالان  برای جوانان هموار کنیم.