• 1404/09/15 - 13:13

نشست خبری در خصوص برگزاری همایش سراسری نهج‌البلاغه فراجا برگزار شد

حجت‌الاسلام حسین امیری‌فر، شنبه(۱۵ آذر) در نشست خبری همایش سراسری نهج‌البلاغه فراجا از برگزاری این همایش در دهم دی‌ماه در استان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کرمان؛حجت‌الاسلام حسین امیری‌فر، شنبه(۱۵ آذر) در نشست خبری همایش سراسری نهج‌البلاغه فراجا از برگزاری این همایش در دهم دی‌ماه در استان خبر داد.

رئیس عقیدتی سیاسی ستاد فرماندهی انتظامی کل استان کرمان با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای این همایش؛ گفت: پس از توصیه نوروزی مقام معظم رهبری، فراجا جزو اولین دستگاه‌هایی است که به این موضوع ورود کرد.

وی گزارش داد: از ابتدای سال ۷۲۵ جلسه هم‌اندیشی  در این راستا در سطح  نهادها و ادارات و با اقشار و گروه‌های مختلف برای برگزاری هر چه بهتر همایش برگزار شد.

حجت‌الاسلام امیری از ارسال تعداد ۸۰ اثر در رشته‌های مقاله، شعر، سرود و فیلم کوتاه به دبیرخانه همایش خبر داد و افزود: داوری آثار در حال انجام است و برگزیدگان هر رشته به جشنواره کشوری که در بهمن‌ماه برگزار خواهد شد، راه خواهند یافت.

وی از انتشار ۱۲ هزار و ۵۰۰ تراکت و ۴۸ تخته شاسی از محتوای فرهنگی، تربیتی و آموزشی از حکمت‌ها و خطبه‌های نهج‌البلاغه در سطح یگان‌های انتظامی استان خبر داد.

حجت‌الاسلام امیری چاپ و توزیع ۳۵۰ عدد بنر جمع‌آوری آثار و نکات آموزشی نهج‌البلاغه و ۷ هزار و ۲۰۰ تراکت و پخش ۶۵ تیزر از سیمای مرکز استان را هم مورد اشاره قرار داد.

وی با بیان اینکه قرآن و به ویژه نهج‌البلاغه در جامعه بسیار مهجور است در حالیکه امروز یهود به این کتاب ارزشمند مراجعه می‌کند؛ تصریح کرد: انتظار است اصحاب رسانه بیش از پیش به نهج‌البلاغه پرداخته و به ویژه همایش مذکور را پوشش رسانه‌ای مناسبی بدهند.