آمادگی کرمان برای میزبانی از مسافران نوروزی

سرپرست میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کرمان از آمادگی حداکثری کرمان برای میزبانی از مسافران نوروزی خبر داد.

 

به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کرمان،با سرپرست میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کرمان و اعضای هیئت مدیره جامعه حرفه‌ای هتلداران کرمان، نشست مشترک ستاد اجرایی خدمات سفر در راستای تعریف ارائه خدمات مناسب‌تر در ایام نوروز ۱۴۰۴ به گردشگران برگزار شد.

مرتضی نیکرو سرپرست میراث‌فرهنگی کرمان در این نشست با بیان اهمیت توسعه پایدار گردشگری با همراهی تمام ارکان اجرایی و بخش خصوصی اظهار داشت: در ایام نوروز ۱۴۰۴ با همراهی ارکان رسانه‌ای، فضای مجازی، بخش دولتی و خصوصی به‌دنبال ارائه تصویر مطلوب از استان کرمان و جذب حداکثری گردشگران در این ایام هستیم.

 نیکرو در ادامه اظهار کرد: با ارائه خدمات مناسب‌تر و بهتر ازسوی هتل‌ها و اقدامات بهتر در راستای حضور و ماندگاری بیشتر گردشگران در استان قدمی مؤثر در توسعه پایدار گردشگری استان برداشته خواهد شد.

سرپرست میراث‌فرهنگی کرمان خاطرنشان کرد: با تصویرسازی مثبت از کرمان با انجام تبلیغات مناسب در سطح کشور و دنیا در کنار تعریف برنامه‌های کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت به‌دنبال توسعه پایدار گردشگری استان هستیم.

 وی در پایان بیان کرد: با همکاری و همراهی جامعه حرفه‌ای هتلداران استان کرمان در ایام نوروز ۱۴۰۴ و ماه مبارک رمضان به گردشگرانی که قصد ماندن بیش از ۱۰ روز در کرمان داشته باشند، از طرف هتلداران کرمان تا سقف ۵۰ درصد تخفیف اقامت لحاظ خواهد شد.

در این نشست جامعه حرفه‌ای هتلداران به بیان چالش‌ها و مسائل در حوزه‌های مختلف پرداخته و بحث و گفتگو پیرامون حل آنها انجام شد.