• 1404/06/29 - 12:05

واقعه 24 مهر نمادی از مقاومت و ایستادگی مردم کرمان در مقابل بی‌عدالتی و ظلم‌های رژیم پهلوی است

انجم شعاع  ابراز داشت: واقعه 24 مهر نمادی از مقاومت و ایستادگی مردم کرمان در مقابل بی‌عدالتی و ظلم‌های رژیم پهلوی است و نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی محسوب می‌شود

 

به گزارش  روابط عمومی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کرمان حسین انجم شعاع در اولین جلسه هماهنگی وبرنامه ریزی بزرگداشت 24 مهر (سالروز به اتش کشیدن مسجد جامع کرمان) ابراز داشت: واقعه 24 مهر نمادی از مقاومت و ایستادگی مردم کرمان در مقابل بی‌عدالتی و ظلم‌های رژیم پهلوی است و نقطه عطفی در تاریخ انقلاب اسلامی محسوب می‌شود.وی ادامه داد: رژیم ستمشاهی پهلوی زمانی که پایه‌های ظلم و استکباری خودش را در حال ریزش و سقوط دید برای ایجاد رعب، وحشت و مقابله با قیام مردم ایران دست به حرکت نابخردانه و ناجوانمردانه‌ای چون به آتش کشیدن مسجد جامع کرمان زد. رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کرمان به روایت واقعه 24 مهر سال 57 پرداخت و عنوان کرد: مردم کرمان برای چهلمین روز شهدای میدان شهدا «ژاله» تهران در مسجد جامع کرمان تجمع کرده بودند و مرحوم حجت‌الاسلام صمدانی در حال سخنرانی بود که ایادی رژیم شاه با بهره‌گیری از افرادی که کولی نام داشتند و از حمایت نیروهای نظامی شاه برخوردار بودند در ساعت 10 روز 24 مهر 57 به مسجد جامع حمله کردند.وی اضافه کرد: مهاجمان به مسجد جامع کرمان به آتش کشیدن اموال عمومی مردم، مسجد جامع و کتاب‌ها از جمله قرآن و کتاب‌های دعا پرداختند و مردم را مورد ضرب و شتم قرار دادند و به ساحت مقدس مسجد، روحانیت و مردم بی‌حرمتی کردند، اما مردم مقاومت و ایستادگی کردند.

وی گرامیداشت یاد و خاطره شهدا را یکی از اهداف برگزاری آیین 24 مهر برشمرد و ادامه داد: مردم کرمان شهیدان باقدرت‌جوپاری و یزدان‌شناس را در حادثه 24 مهر تقدیم انقلاب اسلامی کردند.این مسئول بیان داشت: تبیین واقعه 24 مهر ماه به‌عنوان واقعه‌ای درس‌آموز و عبرت‌آموز برای ملت ایران و تجلیل و تکریم از ملت ایران به واسطه مقاومت و ایستادگی در برابر ظلم و خیانت‌های رژیم منحوس پهلوی از دیگر اهداف بزرگداشت روز 24 مهر است.