• 1405/08/13 - 12:26
راهپیمایی 13 آبان در پایتخت مقاومت؛ طنین فریاد استکبارستیزی در کرمان

راهپیمایی یوم‌الله 13 آبان، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی باحضور گسترده اقشار مختلف مردم در کرمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان کرمان، همزمان با سراسر کشور، مراسم راهپیمایی یوم‌الله 13 آبان، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی صبح امروز با حضور گسترده و پرشور اقشار مختلف مردم، دانش‌آموزان، دانشجویان و مسئولان در کرمان، پایتخت مقاومت جهان اسلام و دیار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و با قرائت بیانیه توسط دانشجویان آغاز شد؛ مراسمی که بار دیگر صحنه حضور و همبستگی نسل‌های مختلف انقلاب اسلامی در دفاع از استقلال، عزت، امنیت و آرمان‌های ملت ایران است.

مردم کرمان از پیر و جوان گرفته تا دانش‌آموزان، دانشجویان، خانواده‌ها، فرهنگیان، دانشگاهیان و اقشار مختلف جامعه، در کنار یکدیگر به میدان آمده‌اند تا با حضور در این راهپیمایی، پیام روشنی از ایستادگی ملت ایران در برابر زیاده‌خواهی‌های دشمنان و پایبندی به آرمان‌های انقلاب اسلامی مخابره کنند.

در میان جمعیت حاضر، حضور پرشور دانش‌آموزان و نوجوانان جلوه ویژه‌ای به این مراسم بخشیده است؛ نسلی که با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دانش‌آموز، به‌ویژه شهدای مظلوم دبستان شجره طیبه میناب، بر زنده نگه داشتن یاد شهیدان و تداوم راه آنان تأکید می‌کند.

شرکت‌کنندگان در این مراسم با حضور در مسیر راهپیمایی، از چهارراه غزه حرکت خود را به سمت میدان آیینی شورا آغاز کردند تا در سالروز یکی از مهم‌ترین مناسبت‌های تاریخی انقلاب اسلامی، بار دیگر بر تداوم راه استقلال‌طلبی و استکبارستیزی ملت ایران تأکید کنند.

 

بزرگداشت 13 آبان امسال در شرایطی برگزار می‌شود که ملت ایران پس از عبور از آزمون‌های دشوار، جنگ‌های تحمیلی و تجاوزات دشمنان و تقدیم شهدای والامقام، فرماندهان، دانشمندان و شخصیت‌های برجسته ملی، بار دیگر عزم خود را برای صیانت از استقلال، تمامیت ارضی، امنیت و اقتدار کشور به نمایش گذاشته است.

در این میان، گرامیداشت یاد و خاطره رهبر شهید انقلاب اسلامی و شهدای دانش‌آموز دبستان شجره طیبه میناب، از جلوه‌های مهم این مراسم است؛ یادآوری نام و راه شهیدانی که مظلومانه جان خود را از دست دادند و خون پاکشان به نمادی از ایستادگی و مقاومت تبدیل شده است.

راهپیمایی 13 آبان فرصتی برای تجدید عهد با آرمان‌های بلند انقلاب اسلامی، پاسداشت خون پاک شهیدان، اعلام وفاداری به راه و اندیشه حضرت امام خمینی(ره) و رهبر شهید انقلاب اسلامی و تجدید بیعت با مقام معظم رهبری، حضرت آیت‌الله سیدمجتبی حسینی خامنه‌ای(مدظله‌العالی) است.

حضور گسترده مردم، به‌ویژه نسل نوجوان و جوان در کنار پیشکسوتان انقلاب، جلوه‌ای از پیوند نسل‌ها و انتقال آرمان‌های استقلال‌طلبی و مقاومت به نسل‌های آینده است؛ حضوری که نشان می‌دهد 13 آبان همچنان یکی از نمادهای مهم وحدت ملی و ایستادگی مردم ایران در دفاع از میهن و مقابله با سلطه‌طلبی است.

مردم کرمان امروز در دیار سردار دل‌ها، حاج قاسم سلیمانی، گرد هم آمده‌اند تا تأکید کنند که دفاع از استقلال، امنیت و عزت ایران، آرمانی مشترک و فراتر از نسل‌ها و سلیقه‌هاست و ملت ایران در پاسداری از سرزمین و هویت خود، متحد و استوار ایستاده است.